неделя, 13 януари 2013 г.

Сюжет

Фериа е дъщеря на портиера Ръза и чистачката Зехра, чиято мечта е да осигури по добър живот за дъщеря си. Въпреки бедността, Фериа не се поддава на отчаянието, а се бори заедно със своето семейство със зъби и нокти, за оцеляване и за да постигне целите на живота си.
Майката на Фериа вижда, че дъщеря й наистина се стреми с всички сили да се измъкне от бедността, затова Зехра, със съпруга си Риза са готови да се откажат от всичко за щастието на дъщеря си.
Героинята от сериала "Огледален свят" притежава особена красота и невинност, различаваща я от всички останали богати и разглезени момичета на нейната възраст. Тя е скромна, с добро сърце и помагаща винаги с каквото може на семейството си. Всичко това се оценява не само от семейството й, но и от всички, които я познават.
Фериа решава да продължи образованието си и кандидатства в елитен университет, където се запознава с красив и богат младеж на име Емир. Виждайки я, той остава очарован от това непознато младо и красиво девойче, появило се, като че ли от никъде. Така Емир, който е известен и красив младеж, се впечатлява от непознатата Фериа и вследствие на това богатото момче се влюбва неочаквано в нея.
Влизайки в суровия свят на богатите, тя се представя пред останалите за също толкова богата и така суровата действителност и мечтите й се сблъскват със страшна сила.

Няма коментари:

Публикуване на коментар